Welkom bij
Jachthaven Briltil
Home


De Jachthaven Briltil is gelegen in het kleine maar fijne dorpje Briltil in de provincie Groningen. Rond 1980 is de locatie van de haven aangekocht als grasland door Tjeerd en Antje van der Mei. In 2004 heeft dochter Anneke Datema-van der Mei het bedrijf overgenomen en runt de haven inmiddels al 15 jaar met plezier. In de loop der jaren heeft de Jachthaven Briltil gediend als ligplaats voor “vaste liggers” en passanten, zowel lokaal, regionaal en internationaal.

Bent u opzoek naar een jachthaven, in de omgeving Groningen, of bent u op doorreis tussen Friesland en Groningen dan bent u bij ons aan het juiste adres. De jachthaven is gelegen op ongeveer één km vanaf het dorp Zuidhorn waar het goed vertoeven is.

Tevens zijn wij te vinden op zo’n 15 km afstand van de stad Groningen, waar u goed kunt komen met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten reizen met de trein bent u op het hoofdstation van Groningen, 5 minuten lopen en u bent beland in het centrum van de stad. In Groningen valt er van alles te beleven, zo kunt u leuke musea bezichtigen, een rondvaart door de stad maken, een hapje eten of gezellig winkelen in de herestraat.

Middels deze website willen wij u graag informeren over onze jachthaven, minicamping en welke faciliteiten wij bieden.

Heeft u naar aanleiding van deze website nog vragen, neemt u dan gerust even contact met ons op. Wilt u op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen op onze jachthaven? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina van de Jachthaven Briltil. 


Jachthaven Briltil
Hellingweg 1
9805 TH Briltil
Tel. 0594 - 502174

Alle rechten voorbehouden, Jachthaven Briltil
Powered by CMSimple | Hosting & design: BrinkhostDotCom